Tysk VDH Champion

Molli har været til et par udstillinger siden sidste post omkring hendes danske championat. Det er blevet til BIR på både FDA's udstilling i Stepping og på DKK Kreds 6's nationale udstilling. Stolt og glad over, at Molli udvikler sig, og fortsat er en skøn hund. Derudover har hun opnået endnu et klub championat og mangler således kun 2 for at få Spaniel Klubbens egen KlubChampion titel. Det magiske skete dog i Tyskland, da Molli skulle opnå det sidste CAC for at få hendes tyske championat udløst. Det gjorde hun så i Neumünster den 3. juni. Udover at hive et CAC hjem, blev hun også BIM og fik sit 3. CACIB. Molli er nu 2,5 år gammel og har opnået 2 champion titler! MEGA stolt. Vi glæder os til flere...

Udvalgte blogindlæg
Indlæg kommer snart
Bliv hængende...
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square