Dansk UdstillingsChampion

Den 11. februar havde DKK inviteret til international udstilling i Fredericia. Faktisk havde jeg ikke haft den store lyst til at tage afsted, men valgte alligevel søndag morgen at vaske Molli og køre mod nord. Hele familien var hoppet med bilen, og det var dejligt med lidt support ved ringsiden. I alt 10 Welsh Springer Spaniels var tilmeldt - heraf 5 tæver og 5 hanner. Molli gav den virkelig gas, og jeg havde lovet hende, at vi skulle have en fest i ringen og yde det bedste vi havde lært. Først vandt hun overvældende sin klasse med 3 deltagere, heraf 2 smukke svenske tæver. Helt overvældet over den præstation, vidste jeg godt, at det sidste CAC var lige om hjørnet... Da vi skulle ind og dyste om bedste tæve, fik hun lov til at løbe forrest af flere omgange, og til sidst måtte dommeren give mit et tillykke med bedste tæve :) Jeg var stolt og utrolig beæret over det flotte resultat. Ikke nok med, at hun fik sit sidste CAC og dermed udløst sit Danske udstillingschampionat (DKuCH), hun fik også endnu et CACIB skrevet på sit CV. Vi afsluttede dagen med en BIM til en fin hanhund fra Sverige. Mere kunne jeg virkelig ikke have ønsket mig. Nu glæder vi ostil nogle spændende udenlandske udstillingerne resten af 2018. Tak til dommer Rune Faterström for at sætte stor pris på min klassiske Welsh - Don's Lovestruck.

BIM på DKK Fredericia - Dommer: Rune Fagerström

Udvalgte blogindlæg
Indlæg kommer snart
Bliv hængende...
Seneste blogindlæg
Arkiv
Sorter efter tags
Følg os
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square